Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.destoerderij.nl/plugins/system/jsntplframework/libraries/joomlashine/template/megamenu.php on line 228
De Stoerderij - Aanmelden Groundfunding

AANMELDEN GROUNDFUNDING (Crowdfunding)


Wat is ‘Groundfunding’?

De Stoerderij groeit en dat is ook nodig om aan de vraag van de consument te kunnen voldoen. Om te groeien is extra grond nodig. Via een pilot van het Groen Ontwikkelfonds Brabant kreeg De Stoerderij de kans om percelen in Son en Breugel (Planetenlaan) en in Mierlo (Sang) te kopen / pachten. Deze percelen behouden de agrarische bestemming, maar met natuur- en landschapswaarden. Onze stoere stieren gaan deze percelen begrazen van de lente tot in de herfst. 

Om de financiering en exploitatie van deze percelen rond te krijgen worden Groundfunders gezocht voor een bijdrage van €100.-. 

Wat krijg ik er voor terug? 

In ruil voor uw investering van € 100,- ontvangt u een tegoed ter waarde van € 125,- waarmee u stoere producten kunt kopen. U kunt hierbij zelf kiezen uit één van de productgroepen :Stoer Vlees (vleespakket), Stoere Melkproducten, Stoere Merchandising of Stoere Excursie. En op speciaal verzoek; voor de ongelofelijk vrijgevigen...
het is ook mogelijk om zonder 'tegenprestatie' mee te doen en dan is uw bijdrage een gift.

Stoer Vlees  : U ontvangt in het najaar/winter van dit jaar (2019) een vleespakket van 6 kg vlees ter waarde van € 125,-. Het pakket bestaat evenredig uit luxe vlees, stoofvlees, soepvlees en gehakt/hamburgers. Het vlees wordt versneden in porties van 100 - 500 gram en vacuüm verpakt. Alle vlees wordt onbewerkt en niet gekruid geleverd, behalve de hamburgers. Wanneer u liever alleen gehakt wilt en géén hamburgers, dan kunt u dit aangeven. U kunt het pakket ophalen bij De Stoerderij
of gekoeld thuis laten bezorgen tegen meerkosten (verzendkosten) van € 10,-.  
Stoere Melkproducten : U ontvangt een strippenkaart ter waarde van € 125,- waarmee u vrij kunt winkelen in het assortiment van de
Stoere Zuivelproducten bij De Stoerderij, met uitzondering van onze rauwe melk. (alleen geldig voor onze huisverkoop en webshop, niet bij verkooppunten)
Stoere Merchandising : U ontvangt een strippenkaart ter waarde van € 125,- waarmee u vrij kunt winkelen in het assortiment van de
Stoere Merchandising (Hoodie/trui, t-shirt, tas, muts, mok) bij De Stoerderij.  (alleen geldig voor onze huisverkoop en webshop, niet bij verkooppunten)
Stoere Excursie : U ontvangt een strippenkaart ter waarde van € 125,- waarmee u een excursie / rondleiding kunt bekostigen.
(voor actuele prijzen en voorwaarden voor onze excursies, klik hier)  


Hoe kan ik de bijdrage van € 100,- overmaken?
1. Via iDeal : Vul onderstaand formulier in en klik op de knop 'Verstuur formulier en betaal via iDeal'.
Je wordt dan doorgestuurd naar een pagina waar je eenvoudig via iDeal kunt betalen. 
2. Via bankoverschrijving : Stuur een e-mail met het onderwerp "Aanmelden Groundfunding" en met je NAW-gegevens
en de keuze van 'tegenprestatie' (vlees, melk, merchandising, excursie of gift) naar info@destoerderij.nl.
Maak de bijdrage van € 100,- over via een bankoverschrijving naar rekeningnummer NL93RABO0154559830
ten name van De Stoerderij onder vermelding van 'Groundfunding'. 

Tussenstand project (Stoer Vlees) :    Opgehaald bedrag : € 20.900,-     Streefbedrag : € 35.000,-


* Voor de Melkproducten, Merchandising en Excursies kan onbeperkt worden deelgenomen.


AANMELDINGSFORMULIER

Hoeveel pakketten a 100 euro van de hierboven gemaakte keuze wil je ontvangen? Indien u kiest voor meer dan 1 pakket komt u momenteel nog op het betaalscherm van iDeal waarbij u slechts 100 euro over kunt maken. Hier wordt aan gewerkt. (dd. 17-08-2019) Ik wil u daarom verzoeken om meerdere keren het formulier in te vullen OF het resterende bedrag via een bankoverschrijving over te schrijven.

Betaling via iDeal - Na het versturen van het ingevulde formulier kom je in een beveiligde omgeving waarin je via de iDeal pagina van jouw eigen bank kunt betalen.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

De Stoerderij
Bezoekadres:
Van den Elsenstraat 56
5694 NH Son en Breugel

Correspondentieadres: (geen verkoopadres)
De Stoerderij
De Koppele 617
5632 LS Eindhoven

KvK : 50612476
IBAN : NL93 RABO 0154 5598 30

Privacy Statement van De Stoerderij : klik hier!

Vragen of opmerkingen?
De Stoerderij
Arjan Swinkels
Telefoon : 06-13947995 (ook SMS / App)
E-mail : info@destoerderij.nl

 

facebook   linkedin   twitter   instagram   youtube

Aanmelden Stoere Nieuwsbrief

De Stoerderij werkt met het transparantiemodel Keurig Merk. Hiermee kan iedereen de stoere bedrijfsvoering tot in detail volgen. De pijlers zijn :

- Familiekudde (kalfjes bij de moeder)
- Jaarrond weidegang
- Maximaal grasgevoerd
- Geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen
- Zeer gering antibioticagebruik

De uitwerking van Keurig Merk kunt u hier bekijken. 

Ga naar boven