Notice: Undefined index: geolocal in /home/public/sites/www.destoerderij.nl/plugins/system/onestepcheckout/onestepcheckout.php on line 64
De Stoerderij - Crowdfunding Stoer Vlees

AANMELDEN CROWDFUNDING STOER VLEES

Hoe werkt het?

U investeert nu € 100,- en ontvangt eind volgend jaar (2018) uw investering plus een rendement van 25% terug in natura: namelijk een pakket stoer (water)buffelvlees van 6 kg. 

Wat gebeurt er met mijn invest(i)ering?

Om een stierkalf te laten opgroeien worden kosten gemaakt, denk aan voer, huisvesting, afrastering en huur of pacht van de grond. Met uw investering worden deze kosten betaald. Een waterbuffel krijgt ieder jaar een kalfje, anders zouden ze geen melk produceren. Ongeveer de helft van de kalfjes is een stierkalf en doordat deze geen melk geven worden ze gehouden voor het vlees. Deze stoere stieren hebben een prachtig leven bij De Stoerderij. Ze mogen opgroeien in een familiekudde, hebben het hele jaar door weidegang en toegang tot een modderpoel. 

Wat krijg ik er voor terug?

Nadat u zich aangemeld heeft en de bijdrage van € 100,- betaald heeft, ontvangt u een certificaat per e-mail waarmee u recht heeft op een pakket stoer (water)buffelvlees van 6 kg. Het pakket wordt door ons samengesteld en bestaat evenredig uit luxe vlees, stoofvlees, soepvlees en gehakt/hamburgers. Het vlees wordt versneden in porties van 100 - 500 gram en vacuüm verpakt. Alle vlees wordt onbewerkt en niet gekruid geleverd, behalve de hamburgers. Wanneer u liever alleen gehakt wilt en géén hamburgers, dan kunt u dit aangeven. U kunt het pakket eind volgend jaar (2018) ophalen bij De Stoerderij in Son en Breugel of diepgevroren thuis laten bezorgen tegen meerkosten (verzendkosten) van € 16,50. Uiteraard wordt u door ons op de hoogte gehouden.

Hoe kan ik de bijdrage van € 100,- overmaken?
1. Via iDeal : Vul onderstaand formulier in en klik op de knop 'Verstuur formulier en betaal via iDeal'. Je wordt dan doorgestuurd naar een pagina waar je eenvoudig via iDeal kunt betalen. 
2. Via bankoverschrijving : Stuur een e-mail met het onderwerp "Aanmelden Crowdfunding Stoer Vlees" en met je NAW-gegevens naar info@destoerderij.nl. Maak de bijdrage van € 100,- over
via een bankoverschrijving naar rekeningnummer NL93RABO0154559830 ten name van De Stoerderij onder vermelding van 'Crowdfunding Stoer Vlees'. 

Tussenstand per 5 maart 2018 (opgehaald bedrag) : € 30.300,- 


AANMELDINGSFORMULIER

Betaling via iDeal - Na het versturen van het ingevulde formulier kom je in een beveiligde omgeving waarin je via de iDeal pagina van jouw eigen bank kunt betalen.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

De Stoerderij
Bezoekadres:
Van den Elsenstraat 56
5694 NH Son en Breugel

Correspondentieadres: (geen verkoopadres)
De Stoerderij
De Koppele 617
5632 LS Eindhoven

KvK : 50612476
IBAN : NL93 RABO 0154 5598 30

Privacy Statement van De Stoerderij : klik hier!

Vragen of opmerkingen?
De Stoerderij
Arjan Swinkels
Telefoon : 06-13947995 (ook SMS / App)
E-mail : info@destoerderij.nl

 

facebook   linkedin   twitter   instagram   youtube

Aanmelden Stoere Nieuwsbrief

De Stoerderij werkt met het transparantiemodel Keurig Merk. Hiermee kan iedereen de stoere bedrijfsvoering tot in detail volgen. De pijlers zijn :

- Familiekudde (kalfjes bij de moeder)
- Jaarrond weidegang
- Maximaal grasgevoerd
- Geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen
- Zeer gering antibioticagebruik

De uitwerking van Keurig Merk kunt u hier bekijken. 

Ga naar boven